fbpx

Keto10 – Miehet painonpudotus alle 95kg

User Avatar
39,90 €

Aloitus siirtyy 18.5. koronavirusepidemian vuoksi.

Keto10-Valmennus
-Modern Coaching-

 

Keto10 on kattava kymmenen viikon valmennus, joka on tehokas valmennus sinulle, joka haluat pudottaa painoa, säilyttäen lihasmassasi, kuitenkaan kärsimättä ylenpalttisesta näläntunteesta. Niin kuin nimestä voi päätellä, valmennus kestää kymmenen viikkoa ja valmennuksessa noudatetaan ketogeenistä ruokavaliota, jossa valtaosa päivän kaloreista tulee rasvasta ja proteiinista ja hiilihydraatteja syödään äärimmäisen niukasti.

Useilla keho polttaa paremmin rasvaa, kun päästään ketoosiin. Vireystila on myös selkeästi parempi kuin korkeahiilihydraattisella dieetillä ja unenlaatukin paranee. Ketoosi auttaa todistetusti myös yleisterveyden kanssa. Sen on todistettu mm. Alentavan verensokeria ja tulehdusarvoja, sekä parantavan kolesteroliarvoja. Valmennus voi auttaa myös metabolisen oireyhtymän hoidossa. Himo sokeri- ja hiilihydraattipitoisiin ruokiin vähenee ja näläntunne on selkeästi pienempi, kuin perinteisellä dieetillä.

Ketodieetillä tulee selkeästi suurempi osa päivän energiantarpeesta rasvasta, kuin perinteisellä hiilihydraattipitoisemmalla dieetillä. Tämän takia proteiinin lähteenä voidaan syödä myös rasvaisempaa lihaa ja kalaa, vaikka pääpaino onkin niin sanotusti hyvillä pehmeillä rasvoilla. Rasvojen saantia täydennetään mm. pähkinöillä, pähkinävoilla (mm. maapähkinä- ja mantelivoi), siemenillä, avokadolla, oliiveilla ja oliivi- sekä kookosöljyillä. Hiilihydraatteja ruokavaliossa syödään hyvin niukasti ja ne tulevat pääasiassa salaateista, vihreistä kasviksista, kukkakaalista ja muista vähähiilihydraattisista kuitupitoisista vihanneksista ja kasviksista. Ruokien ei kuitenkaan tarvitse olla tylsiä, eikä ruoka-aineiden samoja päivästä toiseen, vaan valmennukseen kuuluu kattava lista erilaisia ateriavaihtoehtoja.

Valmennuksen yhteydessä ei ole pakko käyttää mitään lisäravinteita, ravintolisiä tai proteiinijauheita. Joistakin ravintolisistä voi olla kuitenkin hyötyä ja proteiinijauheet saattavat helpottaa ruokavalion soveltamista arkeen toimien nopeana ateriankorvikkeena kiireen keskellä.

Keto10-valmennus vaatii kuitenkin sitoutumista annettuun ruokavalioon valmennuksen aikana. Jos ruokavaliosta lipsuu, keho ei pääse ketoosiin, eikä näin ollen kykene vaihtamaan rasvaa ensisijaiseksi energianlähteeksi. Tämän vuoksi olisi suotavaa, että elämäntilanteesi olisi suhteellisen rauhallinen ja tasainen aloittaessasi valmennuksen. Ketoosiin pääseminen kestää tovin ja rasva-adaptaatio, eli elimistön tottuminen rasvan käyttöön ensisijaisena energianlähteenä vielä hiukan pidempään ja tämän takia valmennuksen ruokavalion noudattaminen on tärkeää. Valmennuksen alkuvaiheen aikana voi ilmetä tästä syystä väsymystä ja huimausta, sekä muutoksia suolen toiminnassa. Se menee kuitenkin ohi ja tämän jälkeen ketoosidieetti tyypillisesti lisää energisyyttä ja vireystilaa. Valmennukseen kuuluu ohjeistus elimistön ketoositilan tarkastamiseen ja seuraamiseen. Tämä on hyödyllistä, koska jos elimistö ei jostain syystä ole ketoosissa ja hiilihydraattien saanti on hyvin alhainen, ei keho ja mieli toimi kuten pitäisi ja olo on vetämätön.

Jos jakson lopuksi haluat palata normaaliin syömiseen, johon hiilihydraatit kuuluvat, niin annamme myös siihen sinulle kattavat ohjeet. Ensimmäisen jakson jälkeen alkaa toinen jakso päivitetyillä ohjelmilla. Eli sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia mitä tapahtuu/teet valmennuksen jälkeen!

 

Osta valmennus, ja hyppää meidän matkaan tekemään muutosta ketogeenisellä ruokavaliolla!

 

Keto10-valmennus sisältää:

Ruokavaliot

∙ Valittavissa ruokavaliot kolmessa eri painoluokassa, molemmille sukupuolille omansa.

∙ Kattava korvauslista ruoka-aineille, missä mukana vaihtoehtoja myös ulkona syömiseen.

∙ Ruokavalio saatavilla maidottomana ja gluteenittomana.

∙ Mukana reseptejä maistuviin, mutta helppoihin ruokiin. Näitä pyrimme päivittämään

valmennuksen aikana.

∙ Valmennuksen lopussa saat ohjeen siihen, miten palata normaaliin ruokavalioon onnistuneesti ilman takapakkeja. Voit myös jatkaa Keto10 toiselle jaksolle suoraan alennettuun hintaan!

 

Treeniohjelmat

∙ Painonpudotukseen vaihtoehtoina salitreeni, kotitreeni, aerobinen liikunta, sekä ilman liikuntaa toteutettava vaihtoehto.

∙ Treeniohjelmat uudistetaan jokaiselle uudelle jaksolle.

 

Valmennus

∙ Foorumi, jossa asiakkaat voivat kysyä valmentajilta valmennukseen liittyviä asioita. Yhtenä päivänä viikossa kehonhuolto-osiossa on ammattilainen vastaamassa kehonhuoltoa koskeviin kysymyksiin.

∙ Liikepankki kaikista liikkeistä käytössä koko valmennuksen ajan.

∙ Suljettu Facebook-ryhmä, jossa valmennettavat voivat keskenään keskustella

valmennuksesta ja tukea toisiaan.

 

Muuta

∙ Mahdollisuus ostaa verkkokaupasta lisäksi tapaamisia valmentajien kanssa huokeaan lisähintaan, jos haluaa ohjattuja treenejä, tai henkilökohtaistaa valmennustaan.

∙ Mahdollisuus ostaa myös eri mittaisia puhelintapaamisia valmentajan kanssa edulliseen

lisähintaan

∙ Mahdollisuus siirtyä PT Janne Kankaisen Private Coaching- valmennukseen erikoishintaan.

∙ Mahdollisuus siirtyä kisavalmennukseen kun treeniurasi on siinä pisteessä, että on sen aika ja olet siihen motivoitunut.

∙ Mahdollisuus tilata Sporttimekalta laadukkaita lisäravinteita ja treenivarusteita alennetuilla hinnoilla valmennuksen aikana.

∙ Mahdollisuus jatkaa Keto10-valmennuksen seuraavalle jaksolle, alennettuun hintaan.

Valmennuksen tiedot

  • Luentoja 5
  • Kokeita 0
  • Valmennettavia 2
  • Assessments Yes

Arvostelut

Keskiarvo

0
0 arvostelua

Eritelty arvostelu

5 tähteä
0
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähteä
0
39,90 €