fbpx

MODERN COACHINGin TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

 1. Soveltamisala
  Käyttämällä Palvelua hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön.
  Tässä Tietosuojakäytännössä sanalla ”henkilötieto” tarkoitetaan käyttäjätietoja, kuten käyttäjän nimeä, sähköpostiosoitetta tai osoitetta, sekä kaikkia muita käyttäjätietoja, joita käyttäjä lähettää tai joita MODERN COACHING saa kerätä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

 

 1. Henkilötietojen käyttäminen

Palveluun lähetettyjä tietoja käytetään siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Henkilötietoja kerätään asiakastietojen keräämiseksi MODERN COACHINGille, Palvelun käyttäjämäärien seuraamiseksi, käyttäjien tunnistamiseksi ja MODERN COACHINGin liiketoiminnan ja Palvelun suunnittelemiseksi ja kehittämiseksi. MODERN COACHING voi käyttää henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin Palveluun tai mihin tahansa MODERN COACHINGin tällä hetkellä tai tulevaisuudessa tarjoamiin palveluihin liittyen. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinatutkimuksien ja muiden tutkimuksien suorittamiseen Palveluun liittyen. MODERN COACHING saattaa kerätä Palvelun käyttöön liittyen ainakin seuraavia henkilötietoja: nimi, sukupuoli, syntymäaika, asuinpaikka, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pituus, paino ja äidinkieli.
MODERN COACHING kerää henkilötietoja käyttäjästä, kun käyttäjä rekisteröityy Palvelun käyttäjäksi tai kun hän päivittää profiiliaan tai käyttää Palvelua. Syöttämällä henkilötietoja lomakkeisiin tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan MODERN COACHINGille, käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keruun, käytön ja luovuttamisen tämän Tietoturvakäytännön mukaisesti tässä Tietoturvakäytännössä ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.

 1. Henkilötietojen luovutus
  Käyttäjä hyväksyy sen, että MODERN COACHING saattaa luovuttaa ja/tai paljastaa henkilötietoja asianmukaisille viranomaisille, mikäli tämä on tarpeen soveltuvan lain tai määräyksen noudattamiseksi. MODERN COACHING käyttää alihankkijoita Palveluiden toteuttamiseksi ja henkilötietoja luovutetaan tällaisille alihankkijoille, mikäli ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen Palvelun toteuttamiseksi. Palveluntarjoaja ei siirrä henkilötietoja EU- ja/tai ETA-alueen ulkopuolelle.

 

 1. Tietojen paikkansapitävyys
  Käyttäjä sitoutuu antamaan MODERN COACHINGille paikkansapitäviä tietoja rekisteröityessään käyttämään Palvelua. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi tarkastella profiiliaan ottamalla yhteyden Palveluihin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Käyttäjä voi myös muuttaa, päivittää tai poistaa tietojaan joko kirjautumalla sisään Palveluun tai ottamalla yhteyttä MODERN COACHINGin asiakaspalveluun.
  Käyttäjällä on myös milloin tahansa oikeus kieltää MODERN COACHINGia käyttämästä henkilötietojaan markkinointitarkoituksiin tai markkinatutkimuksien toteuttamiseen. Pyynnön voi toimittaa MODERN COACHINGille
  sähköpostitse osoitteeseen info@moderncoaching.fi

 

 1. Henkilötietojen säilytys, tarkistaminen ja päivittäminen

MODERN COACHING säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. Jokainen käyttäjä voi ottaa yhteyden Palveluun ainoastaan käyttämällä henkilökohtaista käyttäjätunnustaan ja salasanaansa. Palveluntarjoajan keräämiä henkilötietoja säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjenmukaisesti. Mikäli käyttäjällä on kysymyksiä tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen tai mikäli käyttäjä haluaa tarkistaa MODERN COACHINGilla olevat henkilötietonsa, käyttäjä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@moderncoaching.fi
Linkit kolmansien osapuolien sivustoihin MODERN COACHING saattaa tarjota linkkejä muille verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole MODERN COACHINGin määräysvallassa eikä MODERN COACHING vastaa niiden tai niissä olevien linkkien sisällöstä. Mikäli vierailet linkitetyllä sivustolla, sinun tulee erikseen tarkistaa tällaiselle sivustolle soveltuvat tietosuoja- ja muut käytännöt.

 1. Muut ehdot ja määräykset
  Tähän Tietosuojakäytäntöön ja sen nojalla suoritettavaan henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Suomen lakia. MODERN COACHING illa on oikeus oman vapaan harkintansa mukaisesti milloin tahansa muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä. Kulloinkin voimassa oleva Tietosuojakäytäntöä julkaistaan Palvelussa.

Kuluttajasuojalain nojalla, heti käyttöön otettavalla digitaalisella sisällöllä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteen hintaa ei siis palauteta.

 

MODERN COACHING OY

Y-tunnus 3095023-4

Kukonkorventie 27

37560 Lempäälä