Ale!

SUPERSARJA-KÄSITREENI ála GODZILLA

19,90 

Nopea tapa saada käsivarsiin muotoa, kokoa ja näyttävyyttä!

SAAT NYT TÄMÄN ERIKOISOHJELMAN CYBER WEEK HINTAAN 19.90€ (norm 49.90€)

TARJOUS ON VOIMASSA 29.11 – 5. 12 VÄLISEN AJAN!

Käytä nyt tarjous hyväksesi ja pääset treenaamaan ammattilaisen opastuksella ja saat 100%: sen varmasti näkyviä tuloksia nopeasti!

Ari “Godzilla” Kokkonen entinen IFBB Pro ammatti -kehonrakentaja:

“Aikoinaan kun aloitin kehonrakennuksen kilpatasolla, minun selkeästi heikoin lihasryhmä oli juuri olkavarret ( hauikset ja ojentajat). Olin aiemmin treenannut käsiä vuosikaudet perusliikkeillä käyttäen melko suuriakin painoja, ja vaikka määrällisesti treenasin käsiä paljon, en kuitenkaan saanut haluttuja tuloksia. ”

“Näin jälkikäteen sanottuna, syy oli juuri liian suurissa painoissa ja siinä, etten tämän suuren vastuksen takia saanut kohdistettua treeniä tarpeeksi juuri sinne minne halusin. Ylisuurella vastuksella tulee käyttäneeksi liikaa muita lihaksia liikkeessä ja käsien kohdalla se tarkoitti ylimääräistä olkapäiden ja selän kuormitusta.”

“Kun aloin käyttämään tätä supersarja -käsitreeniä suunnitelmallisesti, kehittyminen alkoi oikeastaan heti. Sain paremman tunteen treenattavaan lihakseen ja pystyin jokaisessa toistossa tekemään tarkan loppusupistuksen ilman apulihasten käyttöä ja tämä mullisti hetkessä ajatukseni siitä, miten käsiä tulee treenata!”

“Tämän treenitekniikan avulla sain parannettua valtavasti fysiikkaani ja kaikista heikoimmista lihasryhmistä tulikin lopulta parhaat”

“Olen laatinut tämän superkäsi -treenin sinulle, jotta pääset heti treenaamaan oikein, etkä tarvitse kuluttaa aikaasi turhaan kokeiluun ja vältät kaikki turhat virheet omassa harjoittelussasi!”

Ohjelma sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille. Se sopii sinulle, joka haluat lisää kokoa, muotoa ja kiinteyttä käsivarsiin.
Sadat valmennettavat ovat saaneet uskomattomia tuloksia tällä treenitekniikalla, ja nyt sinulla on mahdollisuus tähän samaan!

+

Ohjelma sisältää:

* Selkeän opastuksen treenin perusteisiin
* Valmiin Superkäsi – treeniohjelmasi toteutettavaksi seuraavien 10 – 12 viikon ajalle ja halutessasi siitäkin eteenpäin.
* Superkäsi -treenin yhdistäminen eri tavoilla treenikiertoon
* Videoita oikeista suoritustekniikoista ja lisää uusia liikkeitä juuri sinun “liikepankkiisi”
*Oma suljettu facebook ryhmä treeniohjelman tilanneille johon lisäämme videoita ja vastailemme kysymyksiin
*mahdollisuus siirtyä/jatkaa henkilökohtaiseen valmennukseen